Amazon WorkSpaces – pro lidi, kteří nedělají kompromisy

Formát: AktualitaŠtítky: ,

 

Amazon WorkSpaces je plně nastavitelné a bezpečné řešení Desktop-as-a-Service (DaaS). 

Běží na platformě AWS. Díky službě Amazon WorkSpaces můžete snadno poskytovat uživatelům virtuální počítače. Se systémem Microsoft Windows založeném na cloudových službách a poskytovat jim přístup k dokumentům, aplikacím a datům, které potřebují.

Kdekoli a kdykoli, z jakéhokoli podporovaného zařízení. Pommocí několika kliknutími v konzole pro správu systému AWS můžete nasadit vysoce kvalitní cloudové plochy pro libovolný počet uživatelů. 

S aplikací Amazon WorkSpaces platíte měsíčně, nebo hodinově pouze za spuštění služby Amazon WorkSpaces. Toto vám pomůže šetřit peníze ve srovnání s tradičními desktopy a řešeními VDI (Virtual Desktop Infrastructure).


Amazon WorkSpaces poskytuje volnou vrstvu, která umožňuje zákazníkům společnosti WorkSpaces poprvé vyzkoušet službu bezplatně. Nabídka Tier zdarma nabízí dvě standardní svazky WorkSpaces, které umožňují až 40 hodin kombinovaného používání za měsíc po dobu dvou kalendářních měsíců od doby, kdy vytvoříte první WorkSpace.

Chcete-li využít bezplatnou pracovní plochu WorkSpaces, jednoduše zajistěte volné pracoviště vhodné pro pracovní prostředí pomocí konzoly pro správu AWS.

Z osobních zkušeností můžeme potvrdit, že se jedná o velmi dobré a rychlé řešení, která nás velmi překvapilo. Jestliže potřebujete pomoct s implementací neváhejte nás kontaktovat na info@mekit.cz 


Vyzkoušet službu můžete zdarma !

Více informací naleznete zde.


 zdroj: https://aws.amazon.com/workspaces/