Nejlepší doplňky aplikace Microsoft Outlook pro IT profesionály

Formát: AktualitaŠtítky: ,

doplnky-outlook

Microsoft Outlook je jeden z předních profesionálních e-mailových, komunikačních a kalendářových plánovačů. Pár důvodů proč je platforma velmi oblíbená je i to, že je uživatelsky přívětivá a funguje bez problémů s celou sadou Microsoft Office 365.

Navíc máte možnost nainstalovat spousta doplňků, díky nimž je aplikace Outlook ještě efektivnější – zvyšuje produktivitu a šetří čas.

Komu by se toto nelíbilo? Zde je šest oblíbených doplňků aplikace Microsoft Outlook, které pomohou IT profesionálům vytěžit z Outlooku maximum.

Send Secure

secure

Na ochrana e-mailů proti hackerům klade důraz většina firmem všech velikostí a to z velmi dobrého důvodu. Posílejte bezpečné práce, zašifrujte všechny vaše odesílané zprávy, které přes outlook odesíláte. Šifrováním hackerům, alespoň neusnadníte získání interních informaci ve vašich e-mailech. Odeslat zabezpečení je 5 USD za uživatele/měsíc.


DocuSign

docusign

Tisk, podepisování a skenování dokumentů. Jako jsou např. smlouvy, objednávky a faktury může být docela zdlouhavý úkol. Naštěstí může doplněk DocuSign pro Microsoft Outlook pomoci zjednodušit tento proces. Aplikace usnadňuje příjemci bezpečně podepisovat dokument aniž byste museli vytisknout jedinou stránku na papíru. Po instalaci mohou příjemci „podepsat přílohy“ přetažením jejich podpisu, nebo iniciál do označených oblastí v dokumentu. Všechny strany pak obdrží digitální kopii souboru. Předplatné DocuSign začínají na 10 USD za uživatele/měsíc a k vyzkoušení služby je k dispozici 10-ti denní bezplatná zkušební verze.


Slack

slak

E-mailová komunikace je skvělá, ale někdy potřebujete být v kontaktu s více spolupracovníky najednou. Aplikace Slack add-in pro aplikaci Microsoft Outlook vytvoří postranní panel Slam. Slam umožňuje uživatelům spouštět program Slack přímo v aplikaci Outlook, což znamená, že mohou přenést pozvánky na schůzku, přílohy, kontakty a e-mailové zprávy přímo do volných konverzací. Aplikace také ukáže uživatelům, který ze Slack kontaktů je právě online a komunikovat s nimi jedním kliknutím, takže uživatelé nemusejí přepínat tam a zpět mezi platformami. Slack Sidebar je v současné době zdarma ke stažení, pro jeho použití potřebujete účet Slack.


Zendesk

zen-image

Chcete být hvězdnou v zákaznickém servisu? Pro každý dobrý týmu je čas podstatný. Reakce na žádosti o pomoc musí být co nejrychlejší. S aplikací Microsoft Outlook od doplňkem od společnosti Zendesk mohou uživatelé přenést libovolný e-mail na ticket, který přichází přímo do týmu zákaznické podpory. Tímto se zajistí co nejrychlejší splnění potřeb zákazníků. Aplikace také udržuje helpdesk konverzace v aplikaci Outlook. Aplikace Zendesk Outlook je zdarma ke stažení, přičemž měsíční předplatné začíná na 5 USD za uživatele/měsíc.


RoomFinder

 room-image

Zajištění dostupných zasedacích místností může být náročnou výzvou i v těch nejlepších kancelářích. Doplněk aplikace RoomFinder pro aplikaci Outlook umožňuje nalézt volné zasedací místnosti, následně je pak mnohem jednodušší najít pro vaší schůzi volnou zasedačku. S aplikací můžete vyhledávat a třídit volné místnosti podle kapacity, funkcí a účelů, aniž byste opustili aplikaci Outlook. Navíc RoomFinder vám umožňuje vyhledávat místnosti v několika kancelářských lokalitách a různých časových pásmech. Aplikace RoomFinder je zdarma ke stažení.


XING

xin-image

Pozvání na schůzku, kde neznáte někoho v místnosti, může být nepříjemným zážitkem. Doplněk XING for Outlook je zaměřen na to, aby se tento typ nepohodlných profesionálních setkání stal minulostí. Poskytne více informací o účastnících schůzek. Uživatelé, kteří mají nainstalovanou aplikací mohou vidět fotografie profilu, názvy úloh a název společností spolu s položkami.


zdroj: Shuttershock