Nejlepší aplikace pro Windows!

Formát: AktualitaŠtítky: ,

Aplikace Windows Store usnadňuje stahování a instalaci užitečných aplikací pro PC s  Windows 10. Jak se vyznat ve velkém počtu aplikací, které služba nabízí? Vybrali jsme pro vás sedm aplikací, které stojí za vyzkoušení. Všechny tyto volné aplikace mohou Váš den více vyladit a pomohou vám udělat víc práce, ať už pracujete na dotykovém displeji, nebo ne. 

Converter Bot, zdarma

Rychle převádějte dokumenty z jednoho formátu do druhého pomocí převodníku Bot. Můžete převádět dokumenty Microsoft Office a soubory PDF. Tato aplikace dokáže také zpracovat konverzemi formátu pro obrázky. S Converter Bot můžete přímo převést soubor, který jste uložili do cloudové služby (například Box, Dropbox, Google Drive nebo OneDrive), stejně jako e-mail ve vašem Gmailu, nebo poznámku na vašem účtu Evernotu.


CPU5, zdarma

Jednoduchá aplikace CPU5 kompiluje informace o hardwaru vašeho systému Windows 10 a získané informace zobrazuje pohodlně na jednom místě. CPU5 zobrazuje shrnutí verze operačního systému počítače, CPU, grafického čipu, úložiště (interní jednotky a externí úložiště) a nastavení zvuku. Další informace o těchto a dalších specifikacích získáte kliknutím na kategorie Počítač, Operační systém, CPU, Grafika a Síť.


Fedora Reader, zdarma

Většina RSS čteček pro Windows 10 funguje jako fronta webové služby. Ve Fedora Readerlets právě přidáváte své oblíbené kanály RSS, nebo procházíte rozsáhlým seznamem pro výběr těch, které chcete. Jeho uspořádání pohodlně ukazuje vše co potřebujete a je velmi dobře ovladatelný na  dotykovém displeji. Zdroje zpravodajských příspěvků se nacházejí v levém sloupci, nadpisy zpráv vybraného zpravodajství ve středním sloupci a zpravodajský článek v pravém sloupci pro nadpis, který jste vybrali.


Metro Commander, zdarma

Správce souborů Metro Commander obsahuje dvě okna. Volitelné je uživatelské rozhraní pro dotykové obrazovky. Aplikace vám dává prakticky všechny funkce výchozího Průzkumníka souborů, který zahrnuje možnost otevření archivů souborů a také vestavěný prohlížeč obrázků a přehrávač videa. Tato aplikace je bezplatná, ale musíte se smířit s  bannerovou reklamou, reklamu je možné odstranit zaplacením 3,99 dolarů, nebo můžete zaplatit 7,99 dolarů a získat tím další funkce, jako je například přístup k Dropbox.


WiFi analyzer, zdarma

Analyzátor WiFi vám nabízí fantastické rozhraní pro kontrolu aktuálního Wi-Fi připojení k systému Windows 10, práce s ním je jednoduší než se síťovým nástrojem integrovaný do operačního systému. Nástroj WiFi Analyzer okamžitě zobrazí informace o zařízení, IP, síti a bezpečnostních informacích o signálu Wi-Fi, ve kterém je vaše zařízení zapnuté.  Na jiné stránce zobrazí pěkné grafy, které znázorňují sílu signálu. Další sítě v okolí jsou uvedeny na třetí stránce, která ukazuje sílu signálu v reálném čase. Pokud se rozhodnete zaplatit 1,99 USD můžete se také připojit k jiným bezdrátovým sítím prostřednictvím za pomoci této aplikace.


JSON Editor, Zdarma

Aplikace JSON Editor je založena na projektu open source, který vytvořil Jos de Jon. Pomáhá vývojářům prohlížet, upravovat, formátovat a ověřovat jejich kód. Nabízí pět režimů (tree, pohled, formulář, kód a text). Můžete otevřít více souborů a zkopírovat a vložit celý JSON.


TeamViewer dálkové ovládání, zdarma

V současném světě je velmi užitečné pracovat vzdáleně. Díky vzdálenému přístupu TeamViewer se můžete dostat do libovolného počítače ať jste kdekoli. Můžete použít např. telefon, nebo tablet a pomocí připojení k vzdálenému počítači na něm pracovat, nebo poskytnout podporu nedočkavému zákazníkovi, nebo spolupracovníkovi. Umožňuje sdílení obrazovky, sdílení souborů, chatovací službu adresář s kontakty.

zdroj: internet, tomshw